Chleby wypiekane w piecu opalanym drewnem

Kobieta pracująca w piekarniZapach świeżo wypieczonego pieczywa o poranku w akompaniamencie wędlin, nabiału i pysznej kawy? Początek dnia, o jakim marzą wszyscy. Możesz sobie stworzyć namiastkę raju, jeśli tylko postawisz na jeden z chlebów z pieca opalanego drewnem, znajdziesz je w ofercie Piekarni Sezonowo. To tam tworzone są dla Ciebie tradycyjne, wyjątkowo smaczne, pozbawione zbędnych polepszaczy wypieki. Ta mała piekarnia rodzinna zyskała niemałe grono klientów z Sanoka i całego powiatu właśnie ze względu na chleby, jakie tworzy. Co dokładnie możesz tam zamówić lub kupić już z samego rana? Na przykład najpopularniejszy chleb pszenno-żytni na zakwasie, ale to jedynie część całej oferty!

 

Zgodnie z tradycją – chleby bez polepszaczy

W chlebach od Piekarni Sezonowo nie ma polepszaczy, wypełniaczy i innych sztucznych dodatków, które mogłyby niekorzystnie wpływać przede wszystkim na Twój organizm. Mimo tego smak wciąż jest wyjątkowy. Twoje kubki smakowe rozbudzą się, gdy tylko poczujesz zapach wypieków z tej piekarni. Kupisz tam bochenek żytni na zakwasie, dyniowy na miodzie czy miodzie z żurawiną. Te wyjątkowe, ciekawe i bez dwóch zdań niebanalnie smaczne wyroby to nie wszystko. Piekarnia Sezonowo proponuje także chleby z pokrzywą i słonecznikiem, wieloziarniste, razowe z bananem i śliwką, rodzynkami i kruszonką, a nawet bułki z różnych mąk i ciekawymi dodatkami.